SensECO – Mosóparfüm (100ml)

750 Ft2.490 Ft az ár az ÁFÁt is tartalmazza

SensECO mosóparfüm VALÓDI ILLATÉLMÉNY, gazdaságos 100 ml-s kiszerelésben. Több liter víz és adalék helyett válaszd a kompakt megoldást

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

SensECO mosóparfüm, VALÓDI ILLATÉLMÉNYT kapsz, gazdaságos 100 ml-s kiszerelésben. Több liter víz és adalék helyett válaszd a kompakt megoldást!

– Illatosít

– Javítja a mosási hatékonyságot

– Lágyítja a vizet

Öblítőként így használd:

Tégy az öblítős rekeszbe, vagy akár a ruhákra közvetlenül 8-15 csepp mosóparfümöt. Tesztjeink alapján 8 csepp már elég erős illatot hagy száradás után is. Aki pedig szeret illatfelhőben úszni, tegyen 15-20 cseppet.

Szerinted az normális, ha egy illatot 14-30 nap után is érzel a ruhán? Tudtad, hogy a hagyományos öblítők alig 1-2%-ban tartalmaznak illatanyagot.Viszont annál több olyan adalékot, ami károsítja a környezetet és még a mosógépedben is „trutyisodik”…Egyes öblítők úgy eltömítik a textil szálakat, hogy nem szívják többé fel a nedvességet, vagy éppen irritálják a bőrt.

Szekrényillatósító:

Egy textil darabra tégy néhány cseppet a SensEco mosóparfümből és hetekig jó illat lesz a ruhák között.

Wc illatosító:

Alkalmanként 2-3 csepp elegendő a csésze szélére csepegtetni. Nem kell elsikálni, mert az öblítővíz folyamatosan beoldja az illatot.

Autóba:

Pár cseppet tégy egy textil darabra és tedd a kalaptartóra.

Mosómami mosóparfümei 4 féle illattal:

Egy kis nyugira vágysz? A levendula illóolaja már néhány perc után érezhetően segít ellazulni, oldja a stresszt, jótékonyan hat az idegekre. Mindezt a teregetéskor megtapasztalhatod! Lepd meg Magad vagy családtagodat egy újfajta mosási élménnyel!

A római időkből ismert használata, innen a neve is „lavare”= mosni. A levendula növénynek mai napig mintegy 39 fajtája ismert. Illóolajat leginkább a Lavandula Angustifolia, Officinalis és Hybrida fajtákból nyernek. A görög levendula (Stoechas) páratlan rozmaringos aromával ajándékozza meg a levendula rajongóit. Az olaj HATÁSA külsőleg: bőr gyulladások, fertőzések,ekczéma helyi kezelésére ismert használata (sohasem töményen), a lélekre pedig jótékonyan hat: csillapítja a szorongást, elűzi a depressziót és az álmatlanságot.

Virágos kert: Friss, kissé sportos- virágos illatkarakter. Mint egy virágokkal teli mező illata,melyet éppen eláztatott az eső.

Lágy szellő: Virágos- édeskés illatkategória, balzsamos jegyekkel Száradás után is jól érezhető a ruhákon. Számos módon használhatod a ház körül, pl. felmosáskor, ruhák átöblítésénél.

Citrom varázs: Üde, mégis púderes, édes-lágy citrom illat-nem hordozza a citrusfélék kesernyés jegyeit.  Tartósan frissítő illat.

További információk

Tömeg N/A
Illatok:

Lágy szellő, Citrom varázs, Levendula mező, Virágos kert, Zamatos Zöldalma

Mennyiség

10ml, 100ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SensECO – Mosóparfüm (100ml)” értékelése elsőként