7700 Mohács Vörösmarty u. 6.
+36 20 461 6789
schnell.zsolt1@gmail.com

Extra meleg ajánlatunk

Ebben a nyirkos, hideg időben már csak ez hiányzott nekünk. Meleg kötött pulóverek, egy közeli kisváros varrodájából. Egyenlőre S-3XL-ig, de kicsi türelemmel egészen 6XL-es méretig gyártanak belőlük, ha rendel valaki.

Vastag, kicsit nehéz pulóverek, amelyeket nem csak férfiak hordhatnak, erdőben, kiránduláshoz, vagy csak hétköznapra, nekem speciel a vasárnapi vásárra fog kelleni.

A sötétzöld különböző árnyalataiban, enyhe szürke árnyalattal. A steppelt kabát vagyis kardigán, vízlepergetős anyaggal kiegészített mellkasrésznél és váll és alkar betét, hogy ha a vadász letámasztja a puskát, ne ázzon át. A polár bélés igazi hőszigetelő, egész napos melegséget áraszt.

A bebújós pulóvereknek van egy nagy zseb középen, hogy a legszükségesebbek kéznél lehessenek. Ezek is csodálatos melegséget adnak a thermo polár bélésüknek köszönhetően. Az egyszerűbb verzió sötét zöld és zsebes, magas nyakkal és meleg. A kicsit „okosabb” társa könyökvédő és váll védő foltokkal is rendelkezik. Enyhén sötéttebb zöld a színe.

A méretek számomra passzolnak, de azért érdemes, lecentizni, hogy épp mekkora a mellkas, a pocak másnak has körmérete, netán a hát hosszúsága és a kar hossza hogyan alakul. A termékhez tartozó mérettáblának megfelelően össze lehet hasonlítani, mi lehet a jó méret.

Remélem sokan mások is örömmel fogják ezeket a kényelmes és meleget adó pulóvereket hordani, sok kirándulást és még több pozitív élmény kívánunk hozzá.

Hajni és Zsolti

Ui: Fotókat, beszámolókat örömmel veszünk. Akár itt, akár a facebook oldalunkon https://www.facebook.com/glicerin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük